Skip to content

ZZP rijinstructeur

ZZP rijinstructeur word je bij Rijschool Look

Ben jij op dit moment actief als ZZP rijinstructeur? Heb jij een rijinstructeur opleiding gevolgd? Of wil je graag je eigen rijschool starten? Wij begrijpen goed dat je soms een periode minder werk hebt. Daarom bieden wij jou, als ZZP rijinstructeur, de mogelijkheid om je bij ons aan te sluiten. Zo kun jij in de tijden dat je wat minder leerlingen hebt, enkele van onze leerlingen overnemen. Ideaal toch? Ben jij nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Ga aan de slag als ZZP rijinstructeur bij rijschool look

Rijschool Look is een rijschool die veel waarde hecht aan kwalitatieve goede lessen. Onze passie is niet alleen autorijden, maar ook het hebben van contact met onze leerlingen. Zo leren wij zij om uiteindelijk op een veilige manier de weg op te gaan. Wij zijn daarnaast een BOVAG-rijschool, wat inhoudt dat wij een kwalitatief goede rijschool zijn met een hoog slagingspercentage. Al onze instructeurs zijn bevoegd en hebben een VOG. Als je bij ons rijinstructeur wil worden, verwachten wij dus ook dat jij je aansluit bij onze werkwijze. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder!

ZZP rijinstructeur

De voordelen voor jou

Als ZZP rijinstructeur is het voordeel natuurlijk dat jij je eigen tijd kunt indelen, maar vaak moet je ook je eigen administratie doen. Als je als ZZP rijinstructeur bij Rijschool Look aan de slag gaat, nemen wij deze taken graag voor je over. Voor de lessen die je dus voor onze rijschool geeft, kun je de administratieve werkzaamheden aan ons uit handen geven. Daarnaast ontvang je van ons een gecertificeerd lesvoertuig en kun je direct starten. Wil jij dit nu ook? Wij horen het graag.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op!

Bij rijschool Look kun je terecht voor een fijne werkomgeving. Indien nodig, kun je bij ons je rijinstructeur opleiding volgen. Tijdens deze opleiding leer je omgaan met de behoeftes en wensen van de kandidaten en streef je er uiteindelijk naar dat ze veilig de weg op kunnen. Als ZZP rijinstructeur kun je met je eigen bedrijf gewoon meeprofiteren van onze klanten. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar klanten, maar dienen wij ze gewoon bij je aan. Lijkt dit jou een goede samenwerking? Neem dan contact met ons op. Heb je toch nog wat vragen of twijfels? Leg ze gerust aan ons voor. Wij helpen jou graag een juiste beslissing te nemen. Wij horen graag van je!

× Hoe kan ik je helpen?