Skip to content

ZZP rijinstructeur

ZZP rijinstructeur word je bij Rijschool Look

Ben jij op dit moment actief als ZZP rijinstructeur? Of wil je heel graag je eigen rijschool starten? Als ZZP rijinstructeur kan het soms best lastig zijn om aan genoeg klanten te komen. Omdat je voor jezelf werkt, kan het zo zijn dat je de ene periode vrij veel leerlingen hebt, terwijl je een paar maanden later weer wat minder leerlingen hebt. Daarom bieden wij jou, als ZZP rijinstructeur, de mogelijkheid om je bij ons aan te sluiten. Zo kan jij in de tijden dat je wat minder leerlingen hebt, enkele van onze leerlingen overnemen. Ideaal dus! Ben jij nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Waarom jij als ZZP rijinstructeur aan de slag zou moeten gaan bij Rijschool Look

Rijschool Look is een rijschool die veel waarde hecht aan kwalitatief goede lessen. Onze passie is niet alleen autorijden, maar ook het hebben van contact met onze leerlingen. Zo kunnen wij ze goed helpen om op een voor hen geschikte manier auto te leren rijden. Wij zijn daarnaast een BOVAG-rijschool, wat inhoudt dat wij een kwalitatief goede rijschool zijn met een hoog slagingspercentage. Als je bij ons rijinstructeur wil worden, verwachten wij dus ook dat je je aansluit bij onze werkwijze. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder!

ZZP rijinstructeur

De voordelen voor jou

Als ZZP rijinstructeur is het voordeel natuurlijk dat je je eigen tijd kunt indelen. Echter, er komen ook veel extra klussen bij als je als ZZP’er werkt. Zo moet je bijvoorbeeld altijd je eigen administratie doen. Bij rijschool Look nemen wij deze taken graag voor je over. Voor de lessen die je dus voor onze rijschool geeft, kan je de administratieve werkzaamheden aan ons uit handen geven. Hierdoor houd jij weer wat extra tijd over. Daarnaast ontvang je van ons een gecertificeerd lesvoertuig en kan je direct starten. Wil jij dit nou ook? Wij horen het graag.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op!

Bij rijschool Look kan jij terecht voor een fijne werktijd. Indien nodig, kan je bij ons zelfs je rijinstructeur opleiding volgen. Als ZZP rijinstructeur kan je met je eigen bedrijf gewoon meeprofiteren van onze klanten. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar klanten, maar dienen wij ze gewoon bij jou aan. Lijkt dit jou een goede samenwerking? Neem dan contact met ons op. Heb je toch nog wat vragen of twijfels? Leg ze gerust aan ons voor. Wij helpen jou graag een juiste beslissing maken. Wij horen graag van je!