Haal gemakkelijk en snel je rijbewijs bij Rijschool Look!

Word franchise-ondernemer bij Rijschool Look!

Bent u een ondernemer? Heeft u genoeg motivatie en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit u dan aan bij Rijschool Look als franchise-ondernemer! Onze uitbreiding naar andere gemeenten vraagt om goede instructeurs die deze branche van binnen tot buiten kennen.
Rijschool Look staat al jarenlang bekend om haar doelgerichte lessen. In 2011 openden we onze deuren in Breda voor auto rijlessen, maar sinds een aantal jaren bieden we ook rijlessen voor de motor- en bromfietsrijbewijs. Ook zijn we al uitgebreid naar verschillende gemeenten over heel Nederland. Dit hebben we niet alleen te danken aan onze hoge slagingspercentages, maar ook door de mentaliteit van onze instructeurs. Met ervaring en passie weten zij precies wat leerlingen nodig hebben om hun rijbewijs te halen.

Waarom Franchise-ondernemer worden?

Wanneer iemand een eigen rijschool begint, vraagt dat heel veel tijd, inspanning en geld. Zo moet u bijvoorbeeld zelf heel veel regelen, zoals reclame, website-onderhoud en eventueel een kantoor.

Hoe zit het bij Rijschool Look?

Bij Rijschool Look hoeft u zich als franchise-ondernemer nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich alleen maar hoeft te focussen op het lesgeven, terwijl wij al uw zorgen van uw schouders afhalen. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld al het reclame, de naamsbekendheid, website-onderhoud, kantoorafspraken, professionaliteit van uw rijschool. Met ons hoofdkantoor in Breda houden wij alles strak bij, waaronder de doorstroom van klanten, vragen en/of opmerkingen. Het belangrijkste waar wij voor zorgen is de continuïteit van uw bedrijf. Met onze service bent u altijd verzekerd op goede begeleiding wanneer u dat nodig heeft, maar tegelijkertijd bent u een onafhankelijke ondernemer die u altijd al hebt willen worden!

Waarom Rijschool Look?

Zie hieronder welke unieke voordelen Rijschool Look jou biedt als franchise-ondernemer!
Andere rijscholenRijschool Look
Lidmaatschapkosten€4500 aan lidmaatschapkostenEenmalige kleine inschrijfkosten
AutokostenBedrijfsauto leasen voor gemiddeld €1100 per maandGeen extra autokosten! Je gebruikt je eigen lesauto
VerzekeringWeinig tot geen korting op je autoverzekeringGegarandeerd korting op je autoverzekering!
Persoonlijke ondersteuningWeinig tot geen extra service of ondersteuningZowel praktisch als administratief ondersteuning en begeleiding!
KlantenZelf verantwoordelijk voor leerlingenGegarandeerd voldoende leerlingen vanuit ons!
Agenda-indelingBemoeienis in jouw agenda100% vrije agenda-indeling!
InkomenModaal inkomenGemakkelijke toename van jouw netto-inkomen tot €4000 per maand of hoger!

Wat vragen wij?

Gecertificeerde mannen en vrouwen om rijles te geven
Gecertificeerde mannen en vrouwen om rijles te geven
MBO werk- en denkniveau
Communicatief vaardig
Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondelijk)
Verzorgd en representatief uiterlijk
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
Commercieel en zakelijk ingesteld
Leeftijd vanaf 18 jaar
Analytisch vermogen

Veelgestelde vragen

Wat is het toekomstperspectief voor mij als franchise-ondernemer?
Door franchise-ondernemer te worden bij Rijschool Look, sluit u zich aan bij een van de snelst groeiende rijscholen van Nederland. U bent de tussenschakel tussen Rijschool Look en de klanten. Daarbij bent u ook in heel veel aspecten onafhankelijk en krijg je zelf de ruimte om te innoveren, uit te groeien en nieuwe concepten toe te passen.
Hoe kan ik mijn regio/onderneming financieren?
Het hoofdkantoor van Rijschool Look kent een aantal financiële experts die u goed kunnen adviseren over financiële zaken. Zo bent u dus ook verzekerd van intern advies op momenten wanneer u dat nodig hebt. Mocht u op zoek zijn naar extern advies, kunnen wij u ook in contact brengen met financieel adviseurs die u verder kunnen helpen met bijvoorbeeld bancaire leningen of andere financieringsvormen.
Ik heb twijfels over de rendabiliteit in mijn regio. Is het waard om contact op te nemen?
Zeker, het kan nooit kwaad om contact op te nemen met ons. Onze experts kunnen namelijk gratis en vrijblijvend met u meekijken wat de mogelijkheden voor een franchise-onderneming zijn in uw regio.
Is ervaring als rijinstructeur verplicht?
Praktijkervaring is natuurlijk altijd handig, maar het is niet verplicht. Wij vragen wel naar een rijinstructeurs diploma. Die hebt u namelijk nodig om praktijkles te mogen geven. Wat wij verder belangrijk vinden is dat u innovatief en commercieel bent ingesteld, dan komt de ervaring vanzelf.
Waarom zoekt Rijschool Look nieuwe franchise-ondernemers?
Rijschool Look ziet continuïteit als een belangrijk goed. Door franchise-ondernemers te laten aansluiten bij het bedrijf, kan de rijschool het zich permitteren nog sneller en effectiever uit te breiden naar andere gebieden in Nederland. Daarnaast maakt u als franchise-ondernemer deel uit van een groter geheel: namelijk Rijschool Look zelf. Samen met andere franchise-ondernemers vormt u de basis van een sterk team die elkaar kunnen adviseren wanneer dat nodig is.
Hoe zit het met de inkomsten?
Als franchise-ondernemer krijgt u uw eigen klanten. Wij leveren ook klanten aan u, zodat u op een fijne manier kunt opstarten. Het is bekend dat een rijinstructeur een goed inkomen heeft, en als franchise-ondernemer wordt het alleen maar beter. Ervaring toont aan dat uw inkomen netto gemakkelijk uit kan komen tot €4000 of zelfs hoger. Voor meer informatie over uw verdienmodel kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd om jouw volgende stap te nemen en franchise-ondernemer te worden bij Rijschool Look?

Of wil je een van onze medewerkers spreken? Dat kan telefonisch, via het contactformulier of je kunt gezellig op bezoek komen bij ons hoofdkantoor in Breda. Klik hier voor het adres en onze openingstijden!