Skip to content

Scooter Rijles

Scooter rijles volgen en je rijbewijs halen?

Je scooter rijbewijs (AM) halen doe je bij rijschool Look. Bij ons ben je verzekerd van een voordelige, snelle en goede opleiding. Al jarenlang leveren wij scooter rijlessen in Breda en omgeving. Dat vinden wij ook belangrijk, want met een goede opleiding leg je de basis voor een veilige toekomst op de weg. Daarnaast slaagt bij ons 90% van de mensen voor hun scooterrijbewijs in één keer, zelfs zonder eerder praktijkervaring te hebben gehad!

Zo’n hoog slagingspercentage hebben wij natuurlijk ook te danken aan onze gediplomeerde en ervaren instructeurs, die al jarenlang onze leerlingen aan een scooterrijbewijs helpen. Door onze unieke vorm van scooter rijles hebben al honderden leerlingen hun scooter rijbewijs in één dag behaald. Word jij de volgende?

JE scooter rijbewijs HALEN IN 3 SIMPELE STAPPEN!

Stap 1
Theorie
Voordat je kunt beginnen met scooter lessen, moet je eerst je scooter theorie certificaat behaald hebben. Vanaf 15,5 jaar kun je beginnen met je scooter theorie en vanaf 16 jaar met je praktijk. Zo kun je al snel de weg op! Geïnteresseerd in onze theorie dagcursussen? Klik dan hier!
Stap 1
Stap 2
Praktijk
Nadat je jouw scooter theorie hebt gehaald, kun je beginnen aan je praktijk. Rijschool Look biedt de mogelijkheid om in één dag je praktijkexamen te halen, waarin je les krijgt van een gediplomeerde instructeur en vervolgens praktijkexamen doet. Tijdens deze les ga je kennis maken met het voertuig en vervolgens legt de instructeur je de basishandelingen uit van het rijden. Daarna rijden jullie samen de weg op.
Stap 2
Stap 3
Examen
Nadat onze instructeur jou helemaal heeft klaargestoomd voor het scooter rijexamen, is het zover. Samen met jouw instructeur ga je na de praktijkdag naar het CBR om het examen af te leggen. Je wordt getoetst op je rijvaardigheid en inzicht.
Stap 3

Scooter praktijkdag

In 1 dag geslaagd!
399,-
  • +/- 4 uur

Scooter compleet

499,-
  • Scooter theorie + één examen
  • Scooter praktijkdag

Theoriecursus

scooter

Start deze week nog!
  • 1 dag >> €155,--
  • 2 dagen >> €180,--

Veelgestelde Vragen

Wij geven scooter rijlessen in Breda en omgeving. Met één van de hoogste slagingspercentages in de regio ben je bij ons op het juiste adres voor jouw scooter rijbewijs. Houd er wel rekening mee dat de praktijkexamens altijd worden afgenomen in Breda.
Onze instructeurs spreken Nederlands en Engels.
Je scooter rijbewijs vraag je aan in de gemeente waar je woont. Zorg dat je een recente pasfoto meeneemt naar jouw afspraak.
Je scooter rijbewijs is 10 jaar geldig, hierna kun je hem verlangen.
× Hoe kan ik je helpen?