Skip to content

Rijschool Roosendaal

Rijlessen Roosendaal BIJ RIJSCHOOL LOOK

Kies je voor ons als rijschool in Roosendaal of in de hoedanigheid als rijschool in Etten Leur, dan kun je snel en gemakkelijk aan jouw rijbewijs komen. De eerste stap is contact opnemen via onze website. Doe je dat, dan zorgen wij als rijschool in Roosendaal ervoor dat ook jij straks over een rijbewijs beschikt.

We hanteren als rijschool in Roosendaal een unieke lesmethode

Als rijschool in Roosendaal zijn we al vanaf het jaar 2011 actief. Onze lessen zijn van een hoog niveau. We kunnen je echt op jouw wenken bedienen. Dit wat betreft het autorijbewijs B voor de schakelauto en de automaat, maar zeker ook voor het behalen van het motor- en bromfietsrijbewijs. We maken gebruik van een unieke lesmethode en mede daardoor kunnen we een zeer hoog slagingspercentage overleggen.

Ook onze centrale ligging is een groot voordeel

Naast het aanbieden van praktijklessen, kun je ook jouw theorie bij ons halen. Verder is onze centrale ligging een groot voordeel. Op die manier kunnen we namelijk een zeer breed gebied bedienen, iets wat we graag doen. Je bent bij ons altijd welkom voor een kop koffie of thee. Iedereen is bij ons welkom. Drempels kennen we niet. Niet voor niets zijn we al jarenlang aangesloten bij de Bovag. Dat betekent dat als je voor ons als rijschool in Roosendaal kiest, je altijd te maken krijgt met lessen van de hoogste kwaliteit. Om lid te kunnen worden de Bovag dien je aan strenge eisen te voldoen. Wij voldoen dus aan al die eisen.

Rijschool Tilburg

De instructeurs staan zeven dagen per week voor je klaar

We kunnen als rijschool in Roosendaal een beroep doen op tientallen ervaren instructeur, zowel mannen als vrouwen. Zij staan zeven dagen per week voor je klaar. Daarmee laten we zien zeer flexibel te zijn en allesbehalve over een 9 tot 5 mentaliteit te beschikken. Ook dat is een reden om voor ons als rijschool in Roosendaal te kiezen.

Ook op administratief vlak staan we ons mannetje

Bij ons kun je altijd een vrijblijvende proefles nemen om zo zelf te ervaren hoe wij lesgeven. Ons slagingspercentage is zeer hoog en kies je voor ons, dan krijg je altijd te maken met een vaste instructeur. Ook op administratief vlak staan we ons mannetje zoals je bij ons ook gebruik kunt maken van een zeer handige rijles app. En zo maken we je het wel erg gemakkelijk.

Contact opnemen

Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 76-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.