Skip to content

Rijschool Oosterhout

Rijlessen Oosterhout BIJ RIJSCHOOL LOOK

Wil jij snel en gemakkelijk je rijbewijs bij een rijschool in Oosterhout halen? Dan ben je bij rijschool Look aan het juiste adres! Je kiest bij rijschool Look voor een vaste en gediplomeerde instructeur en voor een bedrijf dat is aangesloten bij de BOVAG. Dat betekent dat wij rijlessen aanbieden van hoge kwaliteit en kunnen je persoonlijk begeleiding aanbieden. 

Wij als rijschool in Oosterhout kunnen je snel aan een rijbewijs helpen

Ben je op zoek naar een rijschool waar je snel je rijbewijs kunt halen? Dat kan via ons van de rijschool in Oosterhout, door contact op te nemen via de website. Zodra jij je bij ons inschrijft, zullen wij zo snel mogelijk aan de slag gaan. Zo kun jij snel beginnen met je rijlessen zodat jij uiteindelijk je rijbewijs kunt halen. We verzorgen al rijles vanaf 2011 op een hoog niveau. We geven rijles voor zowel de automaat als voor auto’s met schakelbak en kunnen je eveneens helpen als je in het bezit wilt komen van je motor- of bromfietsrijbewijs. Onze altijd unieke lesmethoden geven altijd de beste resultaten.

Ook voor het volgen van theoriecursussen klop je bij ons aan

We zijn er als rijschool in Oosterhout en als rijschool in Tilburg overigens niet alleen voor het geven van praktijklessen. We verzorgen ook theoriecursussen. Je kunt deze cursussen volgen in het Engels, Arabisch, Nederlands en Frans. Let wel op: de 1-daagse en 2-daagse theoriecursussen zijn alleen te volgen in het Nederlands. Vanwege onze centrale ligging zijn wij makkelijk bereikbaar voor zowel de automobilisten als voor degene die met het ov komen.  Voor vragen kan iedereen binnenstappen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Rijschool Oosterhout

Lessen van een zeer hoog niveau

We zijn als rijschool in Oosterhout al enige tijd aangesloten bij BOVAG. Dat staat borg voor lessen van een zeer hoog niveau. Je moet immers aan strenge eisen voldoen om onderdeel van de BOVAG uit te mogen maken. Daarnaast ben je er zeker van dat je bij ons als rijschool in Oosterhout altijd te maken krijgt met gediplomeerde instructeurs. Bij ons werken tientallen ervaren mannelijke en vrouwelijke instructeurs, instructeurs die zeven dagen per week van negen tot vijf voor je beschikbaar zijn. 

Jong en zeer modern wagenpark

Bij kun je een vrijblijvende en gratis proefles volgen. Door onze unieke lesmethode en persoonlijke begeleiding, ligt onze slagingspercentage hoog. Bij ons krijg je ook een vaste instructeur die rekening houdt met je behoeftes en wensen. We beschikken over een modern en jong wagenpark, waarvan de administratie altijd goed geregeld is. Zo weet jij ook altijd waar je aan toe bent en kun je het overzicht goed bijhouden. 

Contact opnemen
Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 076-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.
× Hoe kan ik je helpen?