Skip to content

Rijschool Oosterhout

Rijlessen Oosterhout BIJ RIJSCHOOL LOOK

Als jij snel en op een goede manier jouw rijbewijs wilt gaan halen, dan is het zeer verstandig om te kiezen voor ons als rijschool in Oosterhout. Je kiest dan voor een vaste en gediplomeerde instructeur en voor een bedrijf dat is aangesloten bij de Bovag. Dat zegt veel zo niet alles over de kwaliteit van de diensten die wij als rijschool in Oosterhout je aan kunnen bieden.


Wij als rijschool in Oosterhout kunnen je snel aan een rijbewijs helpen


De meeste mensen willen zo snel mogelijk in het bezit komen van hun rijbewijs. Dat kan via ons van de rijschool in Oosterhout, door snel contact op te nemen via de website. Vaak kun je bij on zeer snel beginnen waardoor je snel en gemakkelijk je rijbewijs kunt halen. We verzorgen al rijles vanaf 2011 en dat van een ongekend hoog niveau. We geven rijles voor zowel de automaat als voor auto’s met schakelbak en kunnen je eveneens helpen als je in het bezit wilt komen van je motor of jouw bromfietsrijbewijs. Onze altijd unieke lesmethoden geven altijd de beste resultaten.

Ook voor het volgen van theorielessen klop je bij ons aan

We zijn er als rijschool in Oosterhout en als rijschool in Tilburg overigens niet alleen voor het geven van praktijklessen. We verzorgen eveneens theorie daglessen. Vanwege onze centrale ligging kunnen we een zeer grote groep mensen prima van dienst zijn. En het feit dat een steeds groter wordende groep mensen dit doet, zegt veel zo niet alles over onze uitstekende dienstverlening. Daarnaast kennen we geen drempels. Voor vragen kan iedereen binnenstappen. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Rijschool Oosterhout

Lessen van een zeer hoog niveau

We zijn als rijschool in Oosterhout al enige tijd aangesloten bij de Bovag. Dat staat borg voor lessen van een zeer hoog niveau. Je moet immers aan strenge eisen voldoen om onderdeel van de Bovag uit te mogen maken. Daarnaast ben je er zeker van dat je bij ons als rijschool in Oosterhout altijd te maken krijgt met gediplomeerde instructeurs. Bij ons werken tientallen ervaren mannelijke en vrouwelijke instructeurs, instructeurs die zeven dagen per week voor je beschikbaar zijn. Daarbij hebben onze medewerkers bepaald geen 9 tot 5 mentaliteit.

Jong en zeer modern wagenpark

Nog niet overtuigd? Volg dan een vrijblijvende en gratis proefles. Ons slagingspercentage is erg hoog en bij ons krijg je altijd te maken met een vaste instructeur. De administratie is bij ons bovendien strak geregeld en we beschikken over een modern en jong wagenpark.

Contact opnemen

Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 76-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.