Skip to content

Rijschool Etten leur

Rijlessen Etten leur BIJ RIJSCHOOL LOOK

Kies je voor ons van de rijschool in Etten Leur, dan is de kans groot dat je al snel in het bezit bent van jouw rijbewijs. We kunnen je namelijk al snel op de beste manier van dienst zijn. Neem vandaag nog contact op via de website en begin al snel met rijlessen via ons als rijschool in Etten Leur.

Rijschool in Etten Leur staat voor een unieke lesmethode

We zijn al vanaf 2011 actief als rijschool in Etten Leur en als rijschool in Oosterhout en bieden rijlessen van een zeer hoog niveau. Je kunt bij ons je auto rijbewijs B halen en dat zowel voor zowel automaten als voor schakelen. Ook als je snel in het bezit wenst te komen van jouw motor- of bromfietsrijbewijs, ben je bij ons aan het beste adres. We bieden een unieke lesmethode die borg staat voor de beste resultaten. We bieden overigens niet alleen de beste praktijklessen, we bieden eveneens de beste theorie dagcursussen aan. Zo kunnen wij je het dus erg gemakkelijk maken.

Al jarenlang aangesloten bij de Bovag

Wat ook in ons voordeel is, is onze centrale ligging. Op die manier kunnen we een zeer brede groep mensen aan ons binden en dat lukt ons ook prima. Iedereen is welkom bij ons als rijschool in Etten Leur. De koffie staat bovendien altijd klaar. Als rijschool in Etten Leur zijn we al jarenlang een onderdeel van de Bovag. Dat betekent dat je zaken gaat doen met een bewezen professionele organisatie die borg staat voor het aanbieden van de beste rijlessen. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en we hebben ondertussen de beschikking over tientallen chauffeurs, zowel mannen als vrouwen. Deze instructeurs zijn doorgaan zeven dagen per week beschikbaar. Daarmee tonen we ons zeer flexibel en bewijzen we dat we bepaald geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Rijschool Etten leur

Maak gebruik van de rijles app en maak het jezelf gemakkelijk

Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een proefles volgen en ons slagingspercentage is zeer hoog. Kies je voor ons, dan kies je voor een vaste instructeur. Ook administratief hebben we de zaken goed voor elkaar en bovendien beschikken we ook nog eens over een zeer modern en jong wagenpark. Kies je voor ons, dan kun je ook nog eens gebruik maken van de rijles app. Gemakkelijker kunnen we het je echt niet maken. En zo zijn er meer dan genoeg redenen om toch vooral zaken met ons te gaan doen.

Contact opnemen

Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 76-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.