Skip to content

Rijles Tilburg

Rijles in Tilburg BIJ RIJSCHOOL LOOK

Ben jij op zoek naar rijles in Tilburg? Wil jij snel en gemakkelijk je rijbewijs halen? Dan is rijschool Look het juiste adres voor jou! Onze rijinstructeurs zullen je persoonlijk begeleiden. Ook als je kampt met concentratieproblemen, ADHD, autisme, dyslexie en faalangst, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al jaren aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat onze instructeurs bevoegd zijn en een VOG hebben. Maak vandaag nog een afspraak via onze website zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met de rijlessen. 

Voor de beste rijles in Tilburg kies je voor rijschool Look

Je kunt bij ons rijles in Tilburg nemen met verschillende type auto’s. Zo kun jij je rijbewijs B halen voor zowel automaten of voor schakelauto’s. Als je voor een automaat gaat, moet je er wel rekening mee houden dat je dan niet in een schakel mag rijden zodra jij je rijbewijs hebt gehaald. Je kunt bij ons ook terecht als je les wilt volgen voor je bromfiets- of motorrijbewijs. Ondertussen zijn we al actief vanaf 2011 en hebben door onze jarenlange ervaring een hoog slagingspercentage. Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan eens ons aanbod. 

Centrale ligging voor rijles in Tilburg

Als je rijles in Tilburg wilt volgen, ben je bij op de juiste plek. Onze rijschool ligt centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar als je met het ov komt. Naast dat we rijlessen aanbieden, kun je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar theoriecursussen. Wij bieden verschillende cursussen aan in diverse talen, zoals Nederlands, Frans, Engels en Arabisch. Onze 1-daagse en 2-daagse cursussen zijn echter alleen in het Nederlands. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf, dus je kunt bij ons altijd terecht voor een kop koffie of thee. Je kunt altijd langskomen voor vragen of meer informatie bij onze rijschool in Tilburg. Zoals eerder aangegeven zijn wij aangesloten bij BOVAG. Wij bieden dus lessen aan van de beste kwaliteit. 

Rijles Tilburg

Flexibele rijschool die bij jouw planning past

Onze ervaren instructeurs werken zeven dagen in de week van 8:00 tot 22:00 uur. Zo kunnen wij flexibel je rijlessen inplannen wat in jouw schema past. Je krijgt een vaste instructeur zodat jij bij elke rijles de juiste begeleiding krijgt. Je kunt bij ons altijd vrijblijvend een proefles volgen om te kijken of er een klik is en onze rijschool past bij jouw behoeftes en wensen. Zodra je bij inschrijft, kun je gebruikmaken van een rijles app. In deze app kun je gemakkelijk je rijlessen inzien en maak jij het voor jezelf overzichtelijk. Heb je vragen of wil je meer weten? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of langskomen op onze autorijschool in Tilburg

Contact opnemen
Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 076-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.
× Hoe kan ik je helpen?