Skip to content

Rijles pakket

Rijles pakket bij rijschool look!

Ben jij oud genoeg om rijlessen te nemen, of ben je al oud genoeg maar was je er nog niet klaar voor maar nu wel? Dan is het aan te raden om rijlessen bij ons af te nemen. Het voordeel is namelijk dat wij goede rijlespakketten hebben en daarnaast heeft onze rijschool nog meer voordelen.

Keuze uit verschillende pakketten

Het voordeel is dat je bij ons een keuze hebt uit verschillende pakketten. Een pakket heeft meerdere voordelen. Allereerst is het goedkoper dan het nemen van losse lessen. Dan betaal je namelijk per keer, maar bij een pakket betaal je gewoon voor alles samen. Maar er zijn nog meer voordelen dan dat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een pakket te bestellen waarbij de theorie en de praktijk inclusief zijn. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid dat je niet precies weet welk pakket het beste bij je past. Dat is geen probleem, want we kunnen je daar dan gemakkelijk mee helpen, zodat je daar geen verdere problemen mee hebt.

Rijles pakket

Tussentijdse toets

Soms is het lastig om te bepalen waar je nu precies bent. Veel mensen die bij ons lessen weten bijvoorbeeld niet hoe ze ervoor staan. Ben je al klaar voor het echte examen, of nog lang niet? En zit je al in de juiste richting of ben je er nog lang niet? Erg vervelend allemaal, maar gelukkig kun je daar makkelijk achter komen door een tussentijdse toets te doen. Dat is bij ons mogelijk, dan weet je een beetje hoe ver je bent.

Gespreid betalen

Een ander voordeel is dat je bij ons het pakket gespreid kunt betalen. Het zijn immers grote bedragen en we begrijpen maar al te goed dat je dit bedrag niet altijd op je rekening hebt staan. Gelukkig is er de mogelijkheid tot gespreid betalen, zodat je alvast kunt beginnen aan de rijlessen terwijl je er het geld nog niet voor hebt. Je kunt in gepaste termijnen betalen. Dat is gemakkelijk met ons te overleggen. Voor meer informatie daaromtrent kun je gewoon contact met ons opnemen. We helpen je daar dan graag verder. Contact opnemen kan via de mail, maar natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon contact via de website op te nemen. Dan kunnen de termijnen worden afgesproken en kun je ook al een pakket kiezen. Maar ook als je vragen hebt over onze pakketten dan helpen we je natuurlijk graag verder.