Skip to content

Rijles pakket

Rijles pakket bij rijschool look!

Wil jij voordelig en snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden voordelige rijlespakketten zodat jij zo snel en goedkoop mogelijk je rijbewijs kunt halen. Wij werken uitsluitend met ervaren rijinstructeurs die je persoonlijk kunnen begeleiden zodat jij uiteindelijk veilig de weg op kan. 

Keuze uit verschillende rijles pakketten

Het voordeel is dat je bij ons een keuze hebt uit verschillende pakketten. Allereerst is het goedkoper dan het nemen van losse lessen. Je betaalt namelijk van A tot Z en dan weet je zeker dat alles goed geregeld is. Misschien dat je op het einde dan nog eventueel 1 of 2 lessen bij moet kopen, maar dit verschilt per persoon. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een pakket te bestellen waarbij de theorie en de praktijk inclusief zijn. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid dat je niet precies weet welk pakket het beste bij je past. Dat is geen probleem, want we kunnen je daar dan gemakkelijk mee helpen. Er is voor ieder wat wils.

Rijles pakket

Tussentijdse toets

Ben je benieuwd hoe zelfstandig je inmiddels kan rijden na een aantal rijlessen afgenomen te hebben? Nadat je ongeveer 2/3 van je rijlessen achter de rug hebt, kun je een tussentijdse toets afnemen. Het voordeel hiervan is dat je weet wat er van je verwacht wordt en wat je eventueel nog kan verbeteren. Je weet van tevoren dan ook hoe zo’n rijexamen eruit ziet, dit kan dan helpen tegen de stress of angst wanneer je gaat afrijden. Onze rijinstructeurs begeleiden je persoonlijk, zeker als je kampt met ADHD, autisme, dyslexie of faalangst. Dan kan zo’n tussentijdse toets zeker een uitkomst zijn. 

Betaal in termijnen voor een rijles pakket

Een ander voordeel is dat je bij ons het rijles pakket in termijnen kunt betalen. Het zijn immers grote bedragen en we begrijpen maar al te goed dat je dit bedrag niet altijd op je rekening hebt staan. Gelukkig is er de mogelijkheid tot het betalen in termijnen, zodat je alvast kunt beginnen aan de rijlessen. Voor meer informatie kun je gewoon contact met ons opnemen. We helpen je daar dan graag verder. Contact opnemen kan via de mail, maar natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon contact via de website op te nemen. Dan kunnen de bedragen worden afgesproken en kun je ook al een pakket kiezen. Maar ook als je vragen hebt over onze pakketten dan helpen we je natuurlijk graag verder.

× Hoe kan ik je helpen?