Skip to content

Rijinstructeur

Werken als rijinstructeur? LEER HET BIJ RIJSCHOOL LOOK

Is het jouw droom om te werken als rijinstructeur? Bij rijschool Look zijn we altijd op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Bij ons kan je terecht als je rijinstructeur wil worden, maar ook als je al rijinstructeur bent en bijvoorbeeld van rijschool wilt wisselen. Rijschool Look is een BOVAG-rijschool en staat dus bekend om zijn hoge slagingspercentages. Bij ons werken als rijinstructeur is dan ook een super leuke baan. Bij onze bekende rijschool in Breda en omgeving kan jij gemakkelijk in het vak rollen en uiteindelijk ook zelf leerlingen auto leren rijden. Wil jij dit ook? Neem dan contact op!

WAT JE DOET ALS RIJINSTRUCTEUR BIJ RIJSCHOOL LOOK

Onze rijschool geeft 7 dagen per week rijles tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Je werktijden zullen dan ook erg gevarieerd zijn. Daarnaast werken we met gecertificeerde auto’s. Ook werken er bij ons mannelijke en vrouwelijke instructeurs. Je zult dus verschillende soorten collega’s hebben. Toch hebben jullie allemaal iets gemeen, namelijk jullie passie voor rijles geven. Het leuke aan rijles geven is dat je nauw contact hebt met leerlingen. Jullie zullen veel uren doorbrengen in de auto, en daarom is het belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan en om ze iets nieuws te leren. Wil jij als rijinstructeur aan het werk gaan? Lees dan verder!

Rijinstructeur

EEN OPLEIDING TOT RIJINSTRUCTEUR BIJ RIJSCHOOL LOOK

Het kan zijn dat je al bij een andere rijschool rijles hebt leren geven, maar je kan ook bij ons terecht als je nog geen rijinstructeur opleiding hebt gevolgd. Bij ons kan je namelijk les krijgen in het geven van rijles. Deze lessen krijg je van een ervaren instructeur. Zo krijg jij alle kneepjes van het vak onder de knie. Uiteindelijk kan je het examen afleggen en jezelf certificeren als rijinstructeur. Je kunt dan bij rijschool Look ook direct starten als rijleraar.

Neem contact met ons op bij vragen of om je aan te melden

Het zijn van rijinstructeur is een prachtig beroep. Als je een passie voor autorijden hebt, en ook houdt van contact met mensen, dan is dit beroep ook iets voor jou. Heb jij nu nog vragen over het werken als rijinstructeur bij rijschool Look? Of wil je weten hoe het precies zit met de opleiding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Lijkt het werken als rijinstructeur bij rijschool Look jou wel iets? Dan kan je ook contact met ons opnemen. Je kunt bij ons aan de slag gaan in loondienst, maar ook als ZZP rijinstructeur. Wij horen graag van je!