Skip to content

Rijinstructeur worden

Word rijinstructeur bij Rijschool Look

Bij rijschool Look kan jij rijinstructeur worden. Is het jouw passie om auto te rijden? En vind je het helemaal super om mensen dingen uit te leggen over autorijden? Dan is het beroep van rijinstructeur helemaal iets voor jou. Als instructeur is het als eerste belangrijk om een ambitie te hebben voor contact met mensen. Als je rijles gaat geven, zal je namelijk heel veel uren met verschillende leerlingen in de auto zitten. Naast dat je ze iets leert over autorijden, is dit natuurlijk ook hartstikke gezellig. Ben jij benieuwd of rijinstructeur worden iets voor jou is? Lees dan verder!

Rijinstructeur worden door middel van een opleiding

Om rijinstructeur te kunnen worden, is het nodig om een opleiding te volgen. Bij rijschool Look kan je kosteloos je rijinstructeur opleiding volgen. Dit is natuurlijk ideaal, want als je de lessen zelf zou nemen, kan het behoorlijk prijzig worden. Wel zal je zelf je jaarlijkse examens moeten betalen. Het voordeel als instructeur bij rijschool Look, is dat je meteen geïntegreerd wordt in het bedrijf. Ook kan je na het behalen van je examens direct bij ons aan de slag als rijinstructeur. Wil jij dit ook? Wij horen het graag!

Rijinstructeur worden

Meer over Rijschool Look

Bij rijschool Look kan je intern opgeleid worden tot rijinstructeur. Bij onze BOVAG-rijschool staat een goede kwaliteit voorop. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert onze klanten dan ook een hoog slagingspercentage. Daarom zal jij bij ons ook leren om hoge kwaliteit lessen te geven. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan in welke volgorde jij het beste een leerling dingen kan aanleren. Ook is het belangrijk om te weten waar de examinatoren op letten, zodat je je toekomstige leerlingen hierop kunt voorbereiden. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan hieronder verder!

Wil jij rijinstructeur worden bij Rijschool Look?

Bij rijschool Look zal jij opgeleid worden tot een instructeur die lessen van hoge kwaliteit geeft. Of je parttime of fulltime bij ons wil werken, dat maakt niets uit. Wij verwelkomen je graag in ons team. Ook kan je ervoor kiezen om bij ons in loondienst te gaan, of om als ZZP rijinstructeur bij ons team aan de slag te gaan. Wil jij meer informatie over het worden van instructeur bij rijschool Look? Of ben je al overtuigd om bij ons instructeur te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!