Skip to content

Rijinstructeur opleiding

Je rijinstructeur opleiding volg je bij Rijschool Look

Wil jij graag een rijinstructeur opleiding volgen? Dan is het nu tijd om na te denken over hoe je dit wil gaan doen. Je kan ervoor kiezen om alles zelfstandig te doen. Toch is het verstandiger om je rijinstructeur opleiding te volgen bij een bestaande rijschool. Dit kan je doen bij rijschool Look. Onze BOVAG-rijschool biedt jou lessen aan om rijinstructeur te worden. Een rijinstructeur opleiding bij rijschool Look is daarnaast compleet kosteloos. Alleen de examens zal je wel zelf moeten betalen. Lijkt het jou geweldig om een rijinstructeur opleiding te volgen? Neem dan contact met ons op!

Wanneer is een rijinstructeur opleiding iets voor jou?

Als jij graag rijinstructeur wil worden, is het als eerste belangrijk dat je een passie hebt voor autorijden. Als rijinstructeur zal je namelijk hele dagen in een auto doorbrengen. Daarnaast is het handig als je een ambitie hebt voor contact met mensen. Je zal namelijk de hele dag door met verschillende mensen in de auto zitten. Je moet het dus leuk vinden om deze mensen te leren autorijden, maar ook om gezellig een praatje met ze te maken en ze op hun gemak te stellen. Autorijden is voor sommige beginners namelijk best spannend. Vind jij het leuk om auto te rijden en met mensen om te gaan? Dan is een rijinstructeur opleiding echt iets voor jou.

Rijinstructeur opleiding

De sfeer van je rijinstructeur opleiding bij Rijschool Look

Rijschool Look is een gezellige en professionele rijschool. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om lessen te geven aan onze leerlingen. De lessen worden gegeven tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. De sfeer in onze rijschool is altijd goed, doordat we een gezellige groep collega’s hebben, die uit zowel mannen als vrouwen bestaat. Als je besluit bij ons je opleiding tot rijinstructeur te volgen, zal je van begin tot eind door ervaren rijinstructeurs begeleid worden. Zij zullen jou vaardig maken in het overbrengen van je kennis aan leerlingen. Wil jij dit ook? Lees dan verder?

Neem contact op bij interesse

Bij rijschool Look kan jij een opleiding tot rijinstructeur volgen. Onze rijschool is actief in Breda en omgeving. Daarnaast geniet je bij ons van de voordelen van een medewerker in loondienst. Zo ben je verzekerd van werk en van een vast inkomen. Als je echter als ZZP rijinstructeur bij ons aan de slag wil, dan is dit ook mogelijk. Wil jij eerst meer weten voordat je een rijinstructeur opleiding bij ons gaat volgen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden en je twijfels kunnen wegnemen. Ben je wel al overtuigd? Ook dan kan je contact met ons opnemen, zodat we je alle details kunnen laten weten! Wij horen graag van je!