Haal gemakkelijk en snel je rijbewijs bij Rijschool Look!

Scooterrijbewijs halen?

Scooterrijbewijs halen?

Je bromfietsrijbewijs (AM) halen doe je natuurlijk bij Rijschool Look. Bij ons ben je verzekerd van een voordelige, snelle en goede opleiding. Al jarenlang leveren wij de beste lessen in regio Breda en omgeving. Dat vinden wij ook belangrijk, want met een goede opleiding bij ons leg je de basis voor een veilige toekomst op de weg. Daarnaast slaagt bij ons 90% van de mensen voor hun scooterrijbewijs in één keer, zelfs zonder eerder praktijkervaring te hebben gehad!
Zo’n hoge slagingspercentage hebben wij natuurlijk ook te danken aan onze gediplomeerde en ervaren instructeurs, die al jarenlang onze leerlingen aan een scooterrijbewijs helpen. Door onze unieke lesmethode hebben al duizenden leerlingen hun bromfietsrijbewijs in één dag behaald. Word jij de volgende?

Je bromfietsrijbewijs halen in 3 simpele stappen!

Theorie

Voordat je kunt beginnen met praktijklessen voor je scooterrijbewijs, moet je eerst de brommer/scooter theorie certificaat (AM) behaald hebben. Bij Rijschool Look kun je je bromfietstheorie in één dag gemakkelijk halen! Door onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat je naast de spoedcursus zelf niets hoeft te doen voor je theorie. Fijn he? Vanaf 15,5 jaar kun je al beginnen met je bromfietstheorie, en vanaf 16 jaar al met je praktijk. Zo kun je al snel de weg op!

Geïnteresseerd in onze theorie dagcursussen? Klik dan hier!

Praktijk

Nadat je je bromfietstheorie hebt behaald, kun je beginnen aan je praktijk. Rijschool Look biedt de mogelijkheid om in één dag je praktijkexamen te halen, waarin je individueel les krijgt van een gediplomeerde instructeur, en vervolgens praktijkexamen doet. Tijdens deze les ga je als eerste kennis maken met het voertuig. Vervolgens legt de instructeur je de basishandelingen uit van het rijden. Later rijden jullie samen de weg op: jij op je eigen voertuig, de instructeur rijdt achter jou op zijn eigen voertuig. Door zijn lesmethode heb jij binnen een paar uurtjes alles onder de knie en ben je helemaal klaar om het praktijkexamen af te leggen!

Examen

Nadat onze instructeur je helemaal heeft klaargestoomd voor het scooter rijexamen, is het dan zover. Samen met jouw instructeur ga je naar het CBR om het examen af te leggen. Je wordt getoetst op je rijvaardigheid en inzicht. Dit is natuurlijk een makkie na onze opleiding. Met 100% slagingskans heb jij in één dag jouw bromfietsrijbewijs gehaald!
135,-
Bromfiets Theorie
In 1 dag geslaagd!
  • Klassikale dagcursus theorie
  • Lunch
  • CBR theorie-examen
360,-
Bromfiets Praktijk
In 1 dag geslaagd!
  • 1 dag individueel praktijkles
  • CBR praktijkexamen
Ben je geïnteresseerd in scooterrijlessen, maar wil je liever geen dagopleiding? Rijschool Look biedt ook pakketten aan voor aparte lessen voor je bromfietsrijbewijs. Zo kun je het beter verdelen in je eigen agenda! Neem contact op via ons contactformulier om naar de mogelijkheden te vragen.

Veelgestelde Vragen

Hoe oud moet ik zijn voor mijn bromfietsrijbewijs?
Om te beginnen aan je bromfietstheorie AM moet je tenminste 15,5 jaar zijn. Voor je praktijk moet je tenminste 16 jaar zijn.
Waar geven jullie scooterrijlessen?
Sinds 2011 bieden wij scooterrijlessen aan in Breda. Met een van de hoogste slaginspercentages in de regio ben je bij ons op het juiste adres voor je scooterrijbewijs!
Geven jullie ook scooterrijlessen in andere talen?
Zeker, onze instructeurs spreken naast Nederlands ook vloeiend Engels.
Waar kan ik mijn bromfietsrijbewijs aanvragen?
Het bromfietsrijbewijs kun je aanvragen bij jouw gemeente. Zorg er in ieder geval voor dat je een recente pasfoto meebrengt en geld voor de aanvraag van het rijbewijs.
Hoelang is het rijbewijs geldig?
Het bromfietsrijbewijs is 10 jaar geldig.
Wat is het BOVAG keurmerk?
Met trots is Rijschool Look al jarenlang onderdeel van BOVAG. Dit geeft jou een verzekering van lessen met hoge kwaliteit. Er zijn strenge voorwaarden om onderdeel te mogen zijn van BOVAG. Daarom ben je naast uitstekende lessen ook verzekerd van gediplomeerde instructeurs, gecertificeerde voertuigen en lesmateriaal.
Mag ik een scooter berijden met een autorijbewijs?
Ja, zodra u een autorijbewijs B of een motorrijbewijs A hebt, krijgt u het bromfietsrijbewijs (AM) automatisch en kosteloos bijgeschreven op uw rijbewijs. Fijn hé?