Haal gemakkelijk en snel je rijbewijs bij Rijschool Look!

Over ons

Over ons

Sinds 2011 biedt Rijschool Look rijlessen aan op hoog niveau. Ooit begonnen met autorijlessen, zijn we nu uitgebreid en gespecialiseerd tot het autorijbewijs B (automaat en/of schakelen), motor- of bromfietsrijbewijs. Dat kunnen wij met trots zeggen, omdat onze unieke lesmethodes leiden tot de beste resultaten. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor praktijklessen, maar voor theorie dagcurssusen voor de autorijbewijs B, motor- en bromfietsrijbewijs! Zie hieronder wat ons zo bijzonder en uniek maakt:

Jarenlang onderdeel van BOVAG

Rijschool Look is al jarenlang onderdeel van BOVAG. Dit geeft jou een verzekering van hoge lessen met hoge kwaliteit. Er zijn strenge voorwaarden om onderdeel te mogen zijn van BOVAG. Daarom ben je naast uitstekende lessen ook verzekerd van gediplomeerde instructeurs gecertificeerde voertuigen en lesmateriaal. Met tientallen instructeurs (zowel mannelijk als vrouwelijk) over het hele land zijn wij zeven dagen per week beschikbaar voor onze leerlingen. Dat komt omdat wij geen negen tot vijf mentaliteit hebben, maar alles eraan doen om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze leerlingen.

Kantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Breda. Door deze centrale ligging kunnen wij over de hele regio leerlingen ontvangen. Ook ouders en andere belangstellenden kunnen bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Daarnaast zijn onze gasten ook altijd welkom voor warme koffie of thee en een babbeltje!

Waarom Rijschool Look?

Zie hieronder wat je allemaal krijgt bij Rijschool Look:
Gratis en vrijblijvende proefles, omdat we zo zeker zijn van onze kwaliteit.
Hoog slagingspercentage.
Direct de mogelijkheid om bij ons in 1 dag je theorie te behalen: www.theoriehalen.nl
Aangesloten bij BOVAG, die jouw rijlessen garanderen van de hoogste kwaliteit.
Vaste instructeurs die zeven dagen per week voor jou beschikbaar zijn.
Administratie die strak wordt bijgehouden op kantoor.
Moderne, jonge auto’s die van alle gemakken zijn voorzien!
Eigen rijles-app voor Apple en Android, waarop jij heel gemakkelijk jouw eigen rijlesafspraken kunt zien.
Je kunt niet alleen bij ons terecht voor praktijklessen, maar ook voor theoriecursussen voor het autorijbewijs B, motorrijbewijs A en het bromfietsrijbewijs AM.
Een uitstekend gemiddelde van 30 á 35 lessen om in één keer (zonder eerdere ervaring) te slagen voor je praktijkexamen, terwijl het landelijk gemiddelde op circa 40 lessen zit.
Door ons duurzame beleid kunnen wij rijlessen aanbieden voor €29,95 per les!

Leerlingen staan op nummer 1

Rijschool Look weet precies wat jij nodig hebt om je rijbewijs in één keer te halen. Wij doen ons uiterst best om jou zo goed mogelijk voor te bereiden, door middel van gepaste oefeningen en gepersonaliseerde lessen. Mocht je niet in één keer slagen, dan is dat niet erg! Jouw herexamen krijg je gratis bij onze pakketten. Jouw belang om in één keer te slagen is ook ons belang, omdat wij dan allemaal zo voordelig mogelijk uitkomen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Ook leerlingen met faalangst of andere concentratieproblemen zoals ADHD kunnen bij onze ervaren instructeurs terecht voor de meest effectieve rijlessen! Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende proefles bij jou in de buurt?

Zo flexibel als het maar kan!

Rijschool Look weet precies wat jij nodig hebt om je rijbewijs in één keer te halen. Wij doen ons uiterst best om jou zo goed mogelijk voor te bereiden, door middel van gepaste oefeningen en gepersonaliseerde lessen. Mocht je niet in één keer slagen, dan is dat niet erg! Jouw herexamen krijg je gratis bij onze pakketten. Jouw belang om in één keer te slagen is ook ons belang, omdat wij dan allemaal zo voordelig mogelijk uitkomen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Ook leerlingen met faalangst of andere concentratieproblemen zoals ADHD kunnen bij onze ervaren instructeurs terecht voor de meest effectieve rijlessen! Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende proefles bij jou in de buurt?

Rijinstructeur worden?

Naast praktijklessen en theorielessen voor de auto, motor en bromfiets biedt Rijschool Look ook opleidingen aan om rijinstructeur te worden. Met al honderden voorgangers kun jij bij ons ook terecht voor opleidingen om een gecertificeerde rijinstructeur te worden. Wil je meer weten over onze instructeursopleiding?

Ook flexibel betalen!

Betaal jij liever in één keer, in termijnen of juist per les? Bij ons kan het allemaal! Wat jij het fijnst vind! Je kunt betalen met automatische incasso, iDeal, creditcard of contant. Ook hierin zijn wij zo flexibel als het maar kan!

Veelgestelde Vragen

Heb ik een vaste rijinstructeur?
Zeker, bij ons heb je een vaste rijinstructeurs met wie jij een comfortabele en goede band op kunt bouwen.
Ik heb nooit een auto gereden of rijlessen gevolgd, hoeveel rijlessen heb ik nodig?
Het landelijk gemiddelde aantal lessen die mensen volgen zonder rijervaring is 38. Door onze unieke lesmethode en gespecialiseerde instructeurs ligt dat gemiddelde bij ons op 30. De een heeft meer lessen nodig, terwijl de ander juist minder nodig heeft. Wij zorgen er altijd voor dat jij passend advies krijgt en er ook zo voordelig mogelijk doorkomt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!
Heb ik een vaste lesauto?
Zeker, je hebt een vaste lesauto. Dat vinden wij belangrijk, zodat jij je snel comfortabel kunt voelen in de lesauto. Onze jonge en moderne auto’s zijn van alle gemak voorzien, waaronder stuurbekrachtiging en achteruitrijsensoren of -camera’s.
Word ik thuis opgehaald en afgezet?
Wanneer je in de regio woont van de rijlessen kun je thuis opgehaald en afgezet worden.
Mag ik zonder een theoriecertificaat al praktijklessen volgen voor de autorijbewijs B?
Zeker, je kunt al beginnen met je praktijklessen zonder je autotheorie. Je moet echter wel je theoriecertificaat hebben behaald voordat je praktijkexamen gaat doen. Hieronder kun je lezen hoe je snel en gemakkelijk bij ons je theorie in 1 dag kunt halen!
Ik heb mijn theorie nog niet behaald. Wat nu?
Heb jij je theorie nog niet behaald? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons gemakkelijk, snel en goedkoop je theoriecertificaat halen! Hoe dan? Je meld jezelf eerst aan via www.theoriehalen.nl Je vult daarna al je gegevens in en eventueel de gegevens van de medepersoon waarmee je naar de cursus komt (vriendendeal). Je neemt daarna deel aan de cursus. Je hebt je theorie in 1 dag! Je scootertheorie in 1 dag halen? Ook hiervoor kan je bij ons terecht!
Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?
Vanaf het moment dat je bent geslaagd, is jouw theorie 18 maanden geldig. Binnen deze 18 maanden moet je slagen voor je praktijkexamen. Geen zorgen, bij Rijschool Look heb jij binnen enkele weken al jouw rijbewijs!
Vanwege het Corona-virus (COVID-19) heeft het CBR mijn examen uitgesteld. Hierdoor is of gaat mijn theoriecertificaat verlopen. Wat nu?
Wij van Rijschool Look vinden het hartstikke vervelend voor onze leerlingen dat hun examens zijn uitgesteld en hierdoor hun theoriecertificaat is of gaat verlopen. Gelukkig heeft het CBR op dit moment hiervoor een (tijdelijke) oplossing. Allereerst krijgen alle leerlingen, waarvan hun examen is uitgesteld een nieuw, kosteloos examen. Als de geldigheid van jouw theoriecertificaat in de periode van 16 maart tot 1 juni 2020 is of gaat verlopen, dan blijft jouw theorie in ieder geval geldig tot 1 december 2020. Bovenstaande maatregel kan nog aangepast of verlengd worden.
Ik heb faalangst, ADHD of andere concentratieproblemen. Kan ik alsnog bij jullie terecht?
Absoluut! Onze ervaren instructeurs weten precies wat jij nodig hebt om het maximale uit jouw rijlessen te halen. Maatwerk is een van de kenmerken die Rijschool Look uniek maakt. Onze instructeurs spelen goed in op mensen die faalangst, ADHD of andere concentratieproblemen hebben.

Heb jij nog vragen en/of opmerkingen?

Of wil je een van onze medewerkers spreken? Dat kan telefonisch, via het contactformulier of je kunt gezellig op bezoek komen bij ons hoofdkantoor in Breda. Klik hier voor het adres en onze openingstijden!