Skip to content

Over ons

Over ons

Sinds 2011 biedt rijschool Look rijlessen aan op hoog niveau. Ooit begonnen met autorijlessen, zijn we nu uitgebreid en gespecialiseerd tot het autorijbewijs B (automaat en/of schakelen), motor- of bromfietsrijbewijs. Dat kunnen wij met trots zeggen, omdat onze unieke lesmethodes leiden tot de beste resultaten. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor praktijklessen, maar voor theorie dagcurssusen voor de autorijbewijs B, motor- en bromfietsrijbewijs! Zie hieronder wat ons zo bijzonder en uniek maakt.

ZZP rijinstructeur
Rijschool Breda

Kantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Breda. Door deze centrale ligging kunnen wij over de hele regio leerlingen ontvangen. Ook ouders en andere belangstellenden kunnen bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Daarnaast zijn onze gasten ook altijd welkom voor een warme kop koffie of thee.
Jarenlang onderdeel van BOVAG

Dit geeft jou een verzekering van lessen met hoge kwaliteit. Er zijn strenge voorwaarden om onderdeel te mogen zijn van BOVAG. Daarom ben je naast uitstekende lessen ook verzekerd van gediplomeerde instructeurs. Met tientallen instructeurs, zowel mannelijk als vrouwelijk, zijn wij zeven dagen per week beschikbaar voor onze leerlingen. Dat komt omdat wij geen negen tot vijf mentaliteit hebben, maar alles eraan doen om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze leerlingen.

Leerlingen staan op nummer 1

Rijschool Look weet precies wat jij nodig hebt om jouw rijbewijs te halen. Wij doen ons uiterste best om jou daar zo goed mogelijk in voor te bereiden. Mocht je niet in één keer slagen, dan is dat niet erg! Je krijgt één keer vanuit ons een gratis herexamen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Heb je faalangst, concentratieproblemen, autisme of heb jij liever een vrouwelijke rij instructeur? Ook dan ben je van harte welkom bij rijschool Look. Geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende proefles bij jou in de buurt?

Rijinstructeur worden?

Rijschool Look biedt ook opleidingen aan om rij instructeur te worden. Wil je meer weten over onze instructeurs opleiding?

Ook flexibel betalen!

In termijnen betalen is bij Rijschool Look ook mogelijk

Veelgestelde Vragen

Zie hieronder wat je allemaal krijgt bij rijschool Look:

We proberen zo veel mogelijk gebruik te maken van dezelfde rij instructeur.

Bij Rijschool Look krijg je eerst een proefles waarbij je samen met jouw instructeur gaat bespreken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Hij of zij zorgt voor een passend advies

Wij streven ernaar je te laten lessen in een vaste lesauto. Echter kan het voorkomen dat je in een andere lesauto rijdt, dit gebeurd natuurlijk wel in overleg.
Wanneer je in het werkgebied van rijschool Look woont, word je thuis opgehaald en afgezet.
Inderdaad, je kunt al beginnen met praktijklessen zonder je theoriecertificaat . Je moet echter wel je certificaat hebben behaald voordat je praktijkexamen gaat doen.
Vanaf het moment dat je bent geslaagd, is jouw certificaat 18 maanden geldig.
Heb je vragen met betrekking tot het coronavirus en onze werkwijze hierin, neem dan contact op met onze collega’s op kantoor.
Onze ervaren rij instructeurs doen er alles aan om het maximale uit jouw rijlessen te halen. Maatwerk is een van de kenmerken die rijschool Look uniek maakt.
× Hoe kan ik je helpen?