Skip to content

Motorrijschool Tilburg

Motorrijschool Tilburg BIJ RIJSCHOOL LOOK

Wat is er nu heerlijker dan er op een mooie zomerdag eens tussenuit te gaan op de motor. Wil jij graag de wereld ontdekken op je motor? Dan kun je bij onze motorrijschool in Tilburg je motorrijbewijs halen. Bij ons kun je snel en gemakkelijk je motorrijbewijs halen zodat jij dadelijk kan genieten van je motor en je omgeving. 

Neem via de website contact op met de motorrijschool in Tilburg

Je kunt snel aan de slag als je kiest voor ons als autorijschool in Tilburg. Je kunt via de website contact opnemen om zo snel en gemakkelijk in het bezit te komen van het rijbewijs. We zijn als motorrijschool in Tilburg en als specialist op het gebied van rijles in Tilburg al vanaf 2011 actief. Via ons kun je niet alleen jouw motorrijbewijs halen, maar je kunt ook je auto- en bromfietsrijbewijs halen. Zodra jij je rijbewijs hebt gehaald, kun je snel en veilig de weg op. Bekijk op onze website het aanbod. 

We zijn al jarenlang aangesloten bij de Bovag

Onze rijschool is al jaren aangesloten bij BOVAG. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 8000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Dit betekent dat onze lessen van hoge kwaliteit zijn en dat onze instructeurs je goed kunnen begeleiden. Heb je te maken met faalangst, dyslexie, autisme, ADHD of concentratieproblemen? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze instructeurs zin hierin getraind en luisteren goed naar je wensen en behoeftes. Daarnaast is onze rijschool centraal gelegen. Kom je met het ov? Dan zijn wij makkelijk bereikbaar voor jou. Heb je vragen, dan staat de koffie en de thee altijd voor je klaar. Uiteraard kun je ook altijd via onze website contact met ons opnemen. 

Motorrijschool Tilburg

ervaren instructeurs en een vrijblijvende proefles

Onze instructeurs hebben inmiddels al jarenlang ervaring en staan zeven dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur voor je klaar. Zo kun jij altijd je rijlessen inplannen wat past in jouw schema. Zodra je bij ons hebt ingeschreven, kun je de rijles app downloaden. Hierin kun je gemakkelijk je rijlesafspraken inzien en bijhouden. Daarnaast kun je bij ons ook altijd een vrijblijvende proefles volgen. Zo kun je kijken of wij de motorrijschool in Tilburg voor jou zijn. Je kunt dus voor ons kiezen als je snel met je motor erop uit wilt gaan. 

Contact opnemen
Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 076-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.
× Hoe kan ik je helpen?