Skip to content

Motorrijschool Tilburg

Motorrijschool Tilburg BIJ RIJSCHOOL LOOK

Wat is er nou heerlijker dan er op een mooie zomerdag eens tussenuit te gaan op de motor. Feit is dan dat je wel moet beschikken over een geldig motorrijbewijs. Wil jij in het bezit komen van dit rijbewijs, doe dan vooral een beroep op ons als motorrijschool in Tilburg. Dan weet je namelijk dat je snel en gemakkelijk in het bezit kunt komen van jouw zo felbegeerde rijbewijs.


Neem snel via de website contact op met de motorrijschool in Tilburg


Je kunt snel aan de slag als je kiest voor ons als autorijschool in Tilburg. Je kunt via de website contact opnemen om zo snel en gemakkelijk in het bezit te komen van het rijbewijs. We zijn als motorrijschool in Tilburg en als specialist op het gebied van rijles in Tilburg al vanaf 2011 actief. Je kunt ons dus zeer ervaren noemen. Via ons kun je niet alleen jouw motorrijbewijs halen, je kunt eveneens jouw autorijbewijs halen en er jouw bromfietsrijbewijs halen. En zo kunnen we een hele brede doelgroep op uitstekende wijze van dienst zijn.

We zijn al jarenlang aangesloten bij de Bovag

Natuurlijk kun je bij ons als specialist ook jouw theorie-examen doen. Onze centrale ligging is ook al een voordeel. Niet voor niets hebben we klanten uit de wijde omgeving van Tilburg en dat zegt eigenlijk wel al genoeg. Wat ook al in ons voordeel spreekt is dat we al jarenlang aangesloten zijn bij Bovag. Om aangesloten te zijn bij deze organisatie dien je aan zeer strenge eisen te voldoen. En dat doen wij dus nadrukkelijk. Verder zijn we een zeer laagdrempelige onderneming. Heb je vragen, dan staan de koffie en thee altijd voor je klaar.

Motorrijschool Tilburg

Zeer ervaren instructeurs en een vrijblijvende proefles

Onze instructeurs kun je gerust zeer ervaren noemen. We hebben voldoende instructeurs in dienst, zowel mannen als vrouwen. Zij staan zeven dagen per week voor je klaar en hebben allesbehalve een 9 tot 5 mentaliteit. Nog een extra reden om dus vooral voor ons te kiezen. Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende proefles volgen en kies je voor ons, dan kies je voor een bedrijf met een zeer hoog slagingspercentage. Je krijgt bij ons altijd een vaste instructeur en ook administratief hebben we de zaken pico bello in orde. Meer dan genoeg redenen dus om ook voor ons te kiezen als je er snel met de motorfiets op uit wilt gaan.

Contact opnemen

Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 076-888 8355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.