Skip to content

Motorrijles Breda

Bij Rijschool Look kun je motorrijles in Breda volgen

Ben jij op zoek naar motorrijles in Breda? Dan ben je bij rijschool Look aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over diverse rijinstructeurs voor motoren, die jou stap voor stap kunnen leren hoe je een motor bestuurt en hoe jij je in het verkeer begeeft. Je gaat leren hoe je de controle over de motor krijgt en hoe jij anticipeert in het verkeer. Daarom start je bij ons jouw motorrijles in Breda met rondjes rijden en een parcours afleggen op een leeg parkeerterrein, of op een andere rustige locatie. Zo leer je de fijne kneepjes van het motorrijden en heb je in enkele lessen de motor reeds goed onder controle. Pas daarna ga je de samen met je instructeur de weg op.

Motorrijles in Breda door gecertificeerde KNMV-instructeur

De motorrijles in Breda worden altijd gegeven door een gecertificeerde KNMV-instructeur. Deze instructeur weet alle kneepjes van het vak en kunt je alle technieken op de juiste manier aanleren. Onze motorrijlessen worden aangeboden voor drie soorten motorfietsen, namelijk licht, middel en zwaar. Motoren met een ander gewicht moeten anders bestuurd worden, daarom bieden wij drie soorten motorfietsen aan. Hoe zwaarder de motor, hoe lastiger het is om deze te besturen, en hoe meer lessen je in de regel nodig hebt. Onze motorrijles in Breda wordt aangepast aan het type motor dat je wilt rijden, en dus leer je het altijd op de juiste manier aan.

Motorrijles Breda

Het overige aanbod rijlessen

Je kunt natuurlijk bij ons terecht voor motorrijles in Breda, maar we bieden ook autorijlessen in de omgeving aan. We beschikken over verschillende rijinstructeurs, en kunnen je in een groot deel van Brabant helpen met je rijbewijs halen. Onze rijinstructeurs kunnen je persoonlijk begeleiden, ook als je kampt met dyslexie, ADHD, autisme of faalangst. Onze rijinstructeurs helpen jou het zelfvertrouwen te vinden en de ervaring op te doen die ervoor nodig zijn om zelfstandig de weg op te kunnen. Dit geldt zowel voor onze auto- als motorrijles in Breda en omgeving.

Contact opnemen
Rijschool Look is ook aangesloten bij BOVAG. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 8000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Doordat wij zijn aangesloten bij BOVAG kunnen onze rijinstructeurs je persoonlijk begeleiden op het gebied waar je extra aandacht voor nodig hebt. Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 076-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.
× Hoe kan ik je helpen?