Skip to content

Motorrijles Breda

Bij Rijschool Look kun je motorrijles in Breda volgen

Wil jij graag starten met motorrijles in Breda? Dan ben je bij rijschool Look aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over diverse rijinstructeurs voor motoren, die jou stap voor stap kunnen leren hoe je een motor bestuurt en hoe je je in het verkeer begeeft. Veel mensen denken dat dat net zo makkelijk is als met een auto, maar dat valt vaak tegen. Een motor is wat lastiger te besturen dan een auto, voornamelijk door het evenwicht dat je moet zien te bewaren. Daarom start je bij ons jouw motorrijles in Breda met rondjes rijden en een parcours afleggen op een leeg parkeerterrein, of op een andere rustige locatie. Zo leer je de fijne kneepjes van het motorrijden kennen en heb je in enkele lessen de motor reeds goed onder controle. Pas daarna ga je de samen met je instructeur de weg op.

Motorrijles in Breda door gecertificeerde KNMV-instructeur

Het bijzondere aan onze motorrijles in Breda is dat de lessen altijd gegeven worden door een gecertificeerde KNMV-instructeur. Zo weet je zeker dat je de technieken op de juiste manier aanleert, en dat je daarna met een gerust hart de weg op kunt. Ook goed om te weten is dat onze motorrijlessen aangeboden worden voor 3 soorten motorfietsen, namelijk licht, middel en zwaar. De reden dat daar een verschil in zit is dat motoren met een verschillend gewicht nu eenmaal anders bestuurd moeten worden. Hoe zwaarder de motor, hoe lastiger het is deze te sturen, en hoe meer lessen je in de regel nodig hebt. Onze motorrijles in Breda wordt aangepast aan het type motor dat je wilt rijden, en dus leer je het altijd op de juiste manier aan.

Motorrijles Breda

Het overige aanbod rijlessen

Je kunt natuurlijk bij ons terecht voor motorrijles in Breda, maar we bieden ook autorijlessen in de wijde omgeving aan. We beschikken over ontzettend veel rijinstructeurs, en kunnen je in een groot deel van Brabant helpen met je rijbewijs halen. Dit doen we altijd op een hele persoonlijke manier, want iedereen leert op een andere manier. Waar de een het rijden en de technieken heel snel oppakt heeft de ander wat meer angst op de weg, en dat is helemaal oké. Onze rijinstructeurs helpen jou het zelfvertrouwen en de ervaring op te doen die ervoor nodig zijn om zelfstandig de weg op te kunnen. Dit geldt zowel voor onze auto- als motorrijles in Breda en omgeving.

Contact opnemen

Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 76-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen.