Haal gemakkelijk en snel je rijbewijs bij Rijschool Look!

We hebben jouw proefles aanmelding succesvol ontvangen!

Beste kandidaat,

Leuk dat je je hebt aangemeld voor een proefles bij Rijschool Look! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor deze les.

Bevestig je proefrijles!

Je hebt bij ons aangegeven op welke dag en tijdens welk dagdeel jij het liefst jouw proefles krijgt. Wij bellen jou binnen 24 uur op om een precieze tijd met jou af te spreken.

Hoe en wat?

De proefles duurt 50 minuten, en die gaan we heel goed besteden! Je mag gelijk op de bestuurdersstoel zitten, want het is de bedoeling dat jij ervaart hoe uniek het is om een rijles van Rijschool Look te krijgen. Het is belangrijk dat wij inzicht krijgen in jouw instapniveau. Op basis van de proefles krijg je gelijk passend advies van je rijinstructeur. Je zult dus te horen krijgen hoeveel rijlessen je nodig zult hebben, hoelang het hele traject gaat duren en natuurlijk hoeveel het gaat kosten. Slaag jij eerder dan wij dachten? Dan krijg je bij Rijschool Look het resterende bedrag van jouw rijlessen terug!

Wat gebeurt er na de proefles?

Zo, je proefles zit erop. Je hebt ervaren hoe een rijles bij Rijschool Look is en je hebt passend advies gekregen van jouw instructeur. Misschien wil je wel gelijk doorlessen, maar misschien wil je er nog even over nadenken. Dat is geen enkel probleem, want de keus ligt altijd bij jou!
Wanneer je bij ons door lest, kun je profiteren van extra pakketkortingen waardoor je tot €10 per rijles kunt besparen. Ook zijn de praktijk herexamens dan gratis! Pakketten kunnen bij ons ook altijd in termijnen worden betaald, dus geen zorgen over één grote rekening.

Ben je jonger dan 18?

Wanneer je jonger bent dan 18, zijn wij verplicht om jouw ouders of verzorgers ook bij jouw rijopleiding te betrekken. Het passend advies dat je na de proefles hebt gekregen, zullen we daarom ook met hen bespreken. Dit doen wij zodat alle partijen van alles op de hoogte blijven! Klinkt logisch, toch?

Gratis Proefles

De proefles kost €29,95, en is gratis zolang je na deze les bij ons verder gaat. Wij sturen jou een iDeal link waardoor je dit van tevoren makkelijk kan betalen. Mocht je bij ons door willen lessen, dan krijg je het geld van de proefles terug, waardoor het helemaal gratis is!

Vragen of wijzigingen

De datum of tijd van jouw proefles kun je tot 48 uur voor de proefles wijzigen of annuleren per e-mail. Ook staan wij klaar om al jouw vragen snel te beantwoorden. Daarvoor kan je contact met ons opnemen per e-mail.
Met vriendelijke groet,

Rijschoollook.nl