Skip to content

Autorijschool Tilburg

Autorijschool in Tilburg BIJ RIJSCHOOL LOOK

Als autorijschool in Tilburg kun je bij ons snel en gemakkelijk je rijbewijs halen. Wij begeleiden je in je eigen tempo en streven ernaar om je snel en succesvol te laten slagen. Via de website kun je contact opnemen en zo snel met de rijlessen beginnen.

Begin snel aan rijlessen bij onze autorijschool in Tilburg

We hebben inmiddels jarenlange ervaring en zijn al vanaf 2011 actief in het vak. Je kunt bij ons als specialist in rijles in Tilburg terecht als je in het bezit wilt komen van autorijbewijs B (voor schakel en automaat), maar ook als jij je brommer- of motorrijbewijs wilt gaan halen. We maken gebruik van een unieke lesmethode waardoor iedereen bij ons terecht kan. 

Ook voor theoriecursussen kun je bij ons terecht

Uiteraard kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar rijlessen, maar we bieden ook theoriecursussen aan. Deze cursussen bieden wij aan in het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch. Onze 1-daagse en 2-daagse cursussen zijn alleen af te nemen in het Nederlands. Aangezien wij als autorijschool in Tilburg aangesloten zijn bij BOVAG, streven wij er altijd naar om kwalitatieve diensten te verlenen. Om aangesloten te zijn bij BOVAG, dien je aan strenge eisen te voldoen. Onze vrouwelijke en mannelijke instructeurs zijn gediplomeerd en hebben inmiddels al enkele jaren ervaring. Uiteraard kun je altijd bij ons op kantoor langskomen voor als je vragen hebt of meer informatie wilt. 

Autorijschool Tilburg

Zeer ervaren instructeurs bij onze autorijschool in tilburg

Onze instructeurs zijn zeven dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur beschikbaar. Hierdoor zijn wij flexibel in jouw schema. Zodra jij je bij ons inschrijft, krijg je toegang tot de rijles app. Hierin kun jij je rijlessen inplannen en inzien wanneer je rijexamen hebt. Kies je voor ons, dan kun je altijd eerst een vrijblijvende proefles nemen. Zo heb je alvast een voorproefje in hoe wij te werk gaan. Je krijgt bij ons ook altijd een vaste instructeur die luistert naar je wensen en je behoeftes. 

Ben je dus op zoek naar begeleiding en wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij onze autorijschool in Tilburg aan het juiste adres. Wij helpen je graag en heten je graag van harte welkom. 

Contact opnemen
Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 076-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen. Wij zien jou hopelijk snel op onze rijschool in Tilburg!
× Hoe kan ik je helpen?