Skip to content

Autorijschool Tilburg

Autorijschool Tilburg BIJ RIJSCHOOL LOOK

Als autorijschool in Tilburg kun je bij ons snel en gemakkelijk je rijbewijs halen. Wij begeleiden je in jouw tempo en streven ernaar om je snel en succesvol te laten slagen. Via de website kun je contact opnemen en zo snel met de rijlessen beginnen.

Begin snel aan rijlessen bij onze autorijschool in Tilburg

We hebben inmiddels jarenlange ervaring en zijn al vanaf 2011 actief in het vak. Je kunt bij ons als specialist in rijles in Tilburg terecht als je in het bezit wilt komen van autorijbewijs B (voor schakel en automaat), maar ook als jij jouw brommer- of motorrijbewijs wilt gaan halen. We maken gebruik van een unieke lesmethode en die aanpak staat garant voor de beste resultaten.

Ook voor theorie dag lessen kun je altijd bij ons aankloppen

Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in praktijklessen, je kunt bij ons echter ook prima terecht voor theorielessen. Onze centrale ligging maakt het mogelijk om een zeer brede doelgroep te begeleiden. Aangezien wij als autorijschool in Tilburg aangesloten zijn bij de Bovag, streven wij er altijd naar om kwalitatieve diensten te verlenen. Dat onze klantenkring groeit, is dan ook niet zo verwonderlijk. Om aangesloten te zijn bij de Bovag, dien je aan de strengste eisen te voldoen.  Onze vrouwelijke en mannelijke instructeurs zijn gediplomeerd en hebben inmiddels al enkele jaren ervaring. 

Autorijschool Tilburg

Zeer ervaren instructeurs en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit

Onze instructeurs zijn zeven dagen per week beschikbaar en zijn zeer flexibel in jouw planning.  Kies je voor ons, dan kun je altijd eerst een vrijblijvende proefles nemen. Zo heb je alvast een voorproefje in hoe wij te werk gaan. Kies je voor ons als specialist in Tilburg, dan krijg je altijd te maken met een vaste instructeur en bovendien beschikken we over een modern en jong wagenpark. Ook krijg je bij ons toegang tot een gemakkelijke rijles app. In de app kun jij je rijlessen inplannen en inzien wanneer je rijexamen hebt. 

Ben je dus op zoek naar begeleiding en wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij onze autorijschool in Tilburg aan het juiste adres. Wij helpen je graag en heten je graag van harte welkom. 

Contact opnemen

Bekijk de pakketten die wij te bieden hebben voor rijles, of neem direct contact met ons op via 76-8888355 of [email protected] om een eerste les in te plannen. Wij zien jou hopelijk snel op onze rijschool in Tilburg!