Skip to content

Aanmelden voor Rijexamen

RIJBEWIJS HALEN MET RIJSCHOOL Paul Bogers

Zo gaat het in zijn werk, de machtiging
Wil jij je aanmelden voor het rijexamen? Rijschool Paul Bogers begeleidt jou zorgvuldig totdat je je felbegeerde rijbewijs hebt gehaald!
Het aanmelden voor het rijexamen gebeurt via het CBR. Machtig Rijschool Paul Bogers via jouw DigiD om dit voor jou te doen; dat is wel zo gemakkelijk (klik hier)! Ons rijschoolregistratienummer is: 7310U6. Je rijinstructeur verzorgt desgewenst de reservering van je theorie-examen.

Gezondheidsverklaring

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. En voor die van anderen. Wil jij je aanmelden voor het rijexamen? Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heb je bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? Dan mag je niet altijd de weg op. Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je een aantal vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring. Je bent verplicht om deze verklaring zelf in te vullen bij het aanmelden voor je rijexamen.

Praktijkexamen

Voel je op je gemak tijdens je praktijkexamen. Rijschool Paul Bogers helpt je daarbij! Haal je rijbewijs op een ontspannen manier.