Haal gemakkelijk en snel je rijbewijs bij Rijschool Look!

Aanmelden voor Rijexamen

Rijbewijs halen met Rijschool Look

Zo gaat het in zijn werk, de machtiging

Rijschool Look begeleidt jou zorgvuldig totdat je je felbegeerde rijbewijs hebt gehaald!
Het aanvragen van je theorie-examen en praktijkexamen gebeurt via het CBR. Machtig Rijschool Look via jouw DigiD om dit voor jou te doen; dat is wel zo gemakkelijk (klik hier)! Ons rijschoolregistratienummer is: 7310U6. Je rijinstructeur verzorgt desgewenst de reservering van je theorie-examen.

Gezondheidsverklaring

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heb je bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? Dan mag je niet altijd de weg op. Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je een aantal vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring. Je bent verplicht om deze verklaring zelf in te vullen, daarna kunnen we pas een rijexamen voor je aanvragen.

Praktijkexamen

Voel je op je gemak tijdens je praktijkexamen. Rijschool Look helpt je daarbij! Haal je rijbewijs op een ontspannen manier.
vlak voor je examen een uur lessen, met je eigen rijinstructeur en in je eigen lesauto
je rijinstructeur rijdt desgewenst mee tijdens je praktijkexamen
je rijinstructeur woont de bekendmaking van de uitslag bij